23948sdkhjf

Keramiker stævner Netto for millioner

Siden produkterne kom i Netto er hendes salg faldet til det halve.
Keramiker Anne Black mener, at ulovlige kopier af tre af hendes keramik-produkter er blevet solgt i Netto, skriver Berlingske.

Hun fortæller, at salget af hendes tilsvarende varer er faldet til det halve, siden produkterne kom på hylderne i Netto, og nu stævner hun altså Netto med krav om en millionerstatning.

De anklagede parter, Ronald A/S og Dansk Supermarked, der har henholdsvist produceret og solgt keramik-produkterne, nægter begge, at der er tale om kopier.

- Jeg følte indignation, da jeg første gang blev opmærksom på varerne i Netto, og jeg følte mig forurettet. Det er simpelthen så nemt for store mastodonter at kopiere varer fra kunsthåndværkere som mig selv. For os er det en årelang kamp at manifestere os på markedet, og det kræver en lang arbejdsproces at skabe et produkt. Men fordi de store virksomheder har store muskler, kopierer de uden at blinke, siger Anne Black.

Anne Black tilbød i sidste uge, at der kunne indgås et forlig på en million kroner, men det har både Ronald A/S og Dansk Supermarked valgt at afslå.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109